Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merkava (436214) - Los Osos de Noega (1437117) » 665181542: T64/J9/III

Liga 665181542 Información oficial sobre el partido 665181542 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / III.14 (3421)

Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 1 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Halcón Romero Ojea (37') 1 - 0
1 - 1 Marko Lazarević (80')
Miguel Piñeiro Truan (84') 2 - 1
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 1 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merkava

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Merkava va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Halcón Romero Ojea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 84 gràcies a la jugada de Miguel Piñeiro Truan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Merkava va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Txevi Alborch ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Puig Cerda al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Victorio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Ignacio Monje de Merkava gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Raúl Jaramillo va sorprendre Alfredo Puig Cerda amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raúl Jaramillo per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Puig Cerda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Faustino Bacelar de Merkava va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Noega el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marko Lazarević va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaime Egamendia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Noega va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nauzet Hombedeu va sortir per sobre el travesser.