Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kuellitropos (1601112) - Real Bácor Balompié (1339054) » 665181487: T64/J9/III

Liga 665181487 Información oficial sobre el partido 665181487 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / III.13 (3420)

kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 1 - 2 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Ajdar Forouzan (9') 1 - 0
1 - 1 Jakub Chudý (35')
1 - 2 Jakub Chudý (89')
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 1 - 2 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 4 - 1 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuellitropos

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): kuellitropos, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Ajdar Forouzan per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ege Suyabakan quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): kuellitropos va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Ajdar Forouzan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 52 per blocar una centrada d'en Angel Avramov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kuellitropos.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Ajdar Forouzan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armiche Chunta va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Lim Wai Kwang va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Edinburgh Woodpeckers

Goles Goles

  • 160 Minuto 35 (Gol de falta): L'entrenador de Woodys es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Jakub Chudý era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jakub Chudý al minut 89 va permetre a Woodys prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Kareem Tucker es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Jakub Chudý va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Kareem Tucker va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Miguel Zabala de Woodys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefano 'Talentino' Roselli de Woodys es va guanyar la targeta groga merescudament.