Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Horizonte Final C.F (773140) - Caja Duero España (485910) » 665181267: T64/J9/III

Liga 665181267 Información oficial sobre el partido 665181267 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / III.9 (3416)

Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 5 - 0 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
Angel Dimitrov (38') 1 - 0
André Galinho (71') 2 - 0
Angel Dimitrov (73') 3 - 0
André Galinho (82') 4 - 0
André Galinho (83') 5 - 0
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 5 - 0 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 5 - 0 Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido
Tiene un resultado normal 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Horizonte Final C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va premiar Division amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Angel Dimitrov va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Division. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que André Galinho xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Angel Dimitrov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Division va augmentar la diferència quan André Galinho no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en André Galinho va augmentar l'avantatge de Division a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en André Galinho va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Division.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Armand Săndoi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després André Galinho de Division va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Angel Dimitrov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ángel Merino Pérez de Division amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caja Duero España

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gorbert Baro després que el jugador de España li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.