Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pilota Taldea A+E+U (776772) - isam club (1433090) » 665180916: T64/J6/III

Liga 665180916 Información oficial sobre el partido 665180916 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / III.3 (3410)

Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido 3 - 0 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Stoisław Wojaczek (7') 1 - 0
Oleg Karas (70') 2 - 0
Marcin Myszkier (81') 3 - 0
Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido 3 - 0 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido 2 - 0 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilota Taldea A+E+U

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Stoisław Wojaczek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pilota es posava per davant!
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del isam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oleg Karas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pilota es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 70.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Pilota va aconseguir el 3 - 0 quan Marcin Myszkier va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Valério Cordeiro Marques una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Xurxo Iago Pino va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Stoisław Wojaczek, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Stoisław Wojaczek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local André Varela per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xurxo Iago Pino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Falbo de Pilota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Giovanni Falbo de Pilota va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Marcin Myszkier de Pilota va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

isam club

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo Infante estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Enrique Calcina, als 10 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de isam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Calcina va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Robert Muntean la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de isam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.