Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Diablos Van De Blanco (435495) - Pingüinos Voladores (990223) » 665180893: T64/J14/III

Liga 665180893 Información oficial sobre el partido 665180893 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / III.2 (3409)

Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido 1 - 2 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
0 - 1 Ivan Netík (35')
0 - 2 Filomeno 'Filemón' Iziz (36')
Alex Famiani (56') 1 - 2
Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido 1 - 2 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido 1 - 1 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,9 % 57,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Diablos Van De Blanco

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alex Famiani, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Diablos.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 25, un contraatac del Diablos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juanjo Sala perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juanjo Sala hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brahim Abderrazak de Diablos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Heliodoro Villacián de Diablos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pingüinos Voladores

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivan Netík que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pingüinos.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Filomeno 'Filemón' Iziz va augmentar l'avantatge de Pingüinos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sanduru 'O Meigo' Muntegi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Damián Díez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Houssaïn 'Maragato' Chikhi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Houssaïn 'Maragato' Chikhi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Brahim Abderrazak per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Damián Díez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Houssaïn 'Maragato' Chikhi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Houssaïn 'Maragato' Chikhi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damián Díez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris van Xanten.