Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loco Sanchez (1372610) - The W@rners (1372784) » 665180886: T64/J12/III

Liga 665180886 Información oficial sobre el partido 665180886 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / III.2 (3409)

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 3 - 0 The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido
Ramón Barro (3') 1 - 0
Horacio Mayorga (52') 2 - 0
Joaquim Paraire (69') 3 - 0
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 3 - 0 The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 5 - 0 The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido
Tiene mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alexander Ralyakov no va poder aturar Ramón Barro de Sanchez, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 3 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sanchez va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Horacio Mayorga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Sanchez va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joaquim Paraire va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Montes Sanz per poc que no incrementa el marcador al minut 11. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lucien Leitzel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Óscar Montes Sanz de Sanchez va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramón Barro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Dimitar 'Comandante' Kútev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucien Leitzel al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramón Barro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, Luis Antonio Maschwitz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquim Paraire va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

The W@rners

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Miguel Gil de Palacio no va ser aprofitada per en Vitaliy Motruk que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Vitaliy Motruk de W@rneres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.