Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Atakeeerrr...! (1590640) - Gaucho's Friends (1456252) » 665180737: T64/J2/II

Liga 665180737 Información oficial sobre el partido 665180737 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / II.4 (3407)

Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 1 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
0 - 1 Ramsès Prats (17')
0 - 2 Mason Buckby (37')
Cain Saveas (73') 1 - 2
1 - 3 Mason Buckby (79')
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 1 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 1 - 1 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Atakeeerrr...!

Goles Goles

  • 187 Minuto 73 (Gol tiro lejano): En David Oriol conduïa pel cercle central i, veient a en Cain Saveas desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Majid Taha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Atakeeerrr...! va deixar en bona posició a en Majid Taha per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atakeeerrr...! sortien al contraatac. La falta llançada per Kuzey Tuğsavul va sortir força alta sense massa perill.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Dani Sanahuja ja els havia advertit que el porter contrari, en Faustino Martínez Ibañez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ramsès Prats va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alois Kiesel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Mason Buckby de Gauchos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Mason Buckby de Gauchos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Ladislao Babington va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Peter Stiegler va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Faustino Martínez Ibañez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Hugo Boira, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ladislao Babington va ridiculitzar a en Cirill Fichtacher amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Gauchos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mason Buckby va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54 en Ladislao Babington va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.