Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlos Jugon (775687) - los melenas c.f. (435892) » 665180670: T64/J14/II

Liga 665180670 Información oficial sobre el partido 665180670 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / II.2 (3405)

Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Jonay Fenollar (29') 1 - 0
Mariusz Hunek (55') 2 - 0
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Jonay Fenollar va donar a Jugon un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mariusz Hunek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Jugon.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Jugon va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Jon Negelua va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vincenzo Guolo va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Mariusz Hunek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jugon.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mariusz Hunek va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jon Negelua, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

los melenas c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alípio Jorge Cunha va ser clau en la jugada d'atac de melenas al minut 2, quan ell mateix va fer una passada brutal a İsmail Üzbek, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de melenas, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En İsmail Üzbek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alípio Jorge Cunha va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a Salvador Adán, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de melenas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ondrej Válkovec va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Alípio Jorge Cunha va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Roman Belokobylskiy.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantin Iovănel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.