Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlos Jugon (775687) - RCD Cordoba (1578599) » 665180620: T64/J2/II

Liga 665180620 Información oficial sobre el partido 665180620 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / II.2 (3405)

Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 1 RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido
Alojzy Wit (7') 1 - 0
Enrico Mauro Senneca (75') 2 - 0
2 - 1 Joseph Cunningham (89')
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 1 RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 0 RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alojzy Wit de Jugon aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Jugon va obtenir un penal al minut 75, que va llançar a la perfecció Enrico Mauro Senneca. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaime 'Pelusa' Roxas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Cancio 'El Bicho' Rul va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Naser Kasem gairebé va marcar per a Jugon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando 'Jugón' Ojalvo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrico Mauro Senneca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Ernst Drummond, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Alberto 'Mágico' Portales es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Naser Kasem de Jugon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RCD Cordoba

Goles Goles

  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jinaa Shaan va anar a parar al cap de Joseph Cunningham que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Cordoba el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Cordoba van sortir al contraatac al minut 35, però Yavar Ghazi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 48 minuts, el Cordoba va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.