Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PocheTeam (1578594) - Sexyneers 2 (1370772) » 665180561: T64/J1/II

Liga 665180561 Información oficial sobre el partido 665180561 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / II.1 (3404)

PocheTeam Finale Alineación oficial del equipo 'PocheTeam Finale' en el partido 0 - 1 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
0 - 1 Dustin Krimbacher (70')
PocheTeam Finale Alineación oficial del equipo 'PocheTeam Finale' en el partido 0 - 1 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PocheTeam Finale Alineación oficial del equipo 'PocheTeam Finale' en el partido 0 - 1 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PocheTeam Finale

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PocheTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Edo Finders va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a PocheTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per César Augusto Lanzas Tenor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Edo Finders va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Chus Vila rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Sexyneers 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dustin Krimbacher va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sexyneers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Danylo Golopupenko, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 225 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Danylo Golopupenko de Sexyneers va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Gunnar Bartges va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Cortés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Antonio Cortés, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dustin Krimbacher no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Alejandro Moreno Daoiz de Sexyneers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dustin Krimbacher de Sexyneers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.