Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Pitcairn C.F. (995391) - CREMASTERS LEGENDS (1372157) » 664233008: T64/R1

Copa 664233008 Información oficial sobre el partido 664233008 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido 4 - 2 CREMASTERS LEGENDS Alineación oficial del equipo 'CREMASTERS LEGENDS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido 2 - 1 CREMASTERS LEGENDS Alineación oficial del equipo 'CREMASTERS LEGENDS' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Pitcairn C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Armando Castillo de Araujo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 40.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matthieu Nemegeer, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Neftalí Peguera va donar a Pitcairn un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Pitcairn va augmentar la diferència quan Jonathan Ramas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Mouhsine Diouri va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pitcairn.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Matthieu Nemegeer va ser clau en la jugada d'atac de Pitcairn al minut 68, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jonathan Ramas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Claes-Henrik Stigborn al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Neftalí Peguera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

CREMASTERS LEGENDS

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CREMASTERS. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pablo Lazcano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Jan Sjursen, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Meiry Biberman va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jan Sjursen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): CREMASTERS va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pablo Lazcano que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CREMASTERS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ib Holmen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.