Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 664137555

Amistoso (Int., RC) 664137555 Información oficial sobre el partido 664137555 en Hattrick

19.09.2020 14:00:00

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 7 Quiksilver Socceroos Alineación oficial del equipo 'Quiksilver Socceroos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 3 Quiksilver Socceroos Alineación oficial del equipo 'Quiksilver Socceroos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el HANNIBAL va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cornelio Díaz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HANNIBAL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ali Maumoon progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 125 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Andri Miraka va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Enol Egurrola des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Quiksilver Socceroos

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Fausto Barbosa de Quiks després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Quiks es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Rodolfo Engeler es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Quiks augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Roman Truog es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Quiks va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Krister Olofsson.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 76 pels visitants. En Edward Dągowski va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Edward Dągowski va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 7 al marcador per a Quiks.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Edward Dągowski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Quiks que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Truog de Quiks es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.