Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 664110773

Amistoso (Int.) 664110773 Información oficial sobre el partido 664110773 en Hattrick

19.09.2020 14:00:00

Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 7 - 0 FC Draxido Alineación oficial del equipo 'FC Draxido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 6 - 0 FC Draxido Alineación oficial del equipo 'FC Draxido' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Salustiano Rego, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Plegamans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Salustiano Rego va augmentar l'avantatge de Plegamans a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Eustoquio Paredes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Plegamans va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Luis Guixart va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Agustín Orquín de Plegamans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Salustiano Rego va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 6-0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Plegamans a 7 - 0. Salustiano Rego va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Vasil Stanchev gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Salustiano Rego gairebé va marcar per a Plegamans des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Willman Molina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Sorin Boicescu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albert Florentsen de Plegamans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Draxido