Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 664103222

Amistoso 664103222 Información oficial sobre el partido 664103222 en Hattrick

19.09.2020 14:00:00

Real club de la Aviación Alineación oficial del equipo 'Real club de la Aviación' en el partido 8 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real club de la Aviación Alineación oficial del equipo 'Real club de la Aviación' en el partido 9 - 0 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real club de la Aviación

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Salmane Zemed ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Aviación es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del Aviación va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yüce Bengi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Jean-Stéphane Pasqua va augmentar l'avantatge de Aviación a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Aviación va aconseguir el 4 - 1 quan Jean-Stéphane Pasqua va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 59 en Yüce Bengi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jean-Stéphane Pasqua podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 1 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Aviación va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jean-Stéphane Pasqua des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rusti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Yüce Bengi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aviación es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 1 arribava al minut 68.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Philippe Schädler de Aviación va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yüce Bengi va rematar alt.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Salmane Zemed, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bebe Mihăilescu de Aviación va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mert Ezgi de Aviación la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Jean-Stéphane Pasqua de Aviación va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Rustidora

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rusti Ciro Martorella va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Petr Šivák va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.