Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 664034807

Amistoso (Int., RC) 664034807 Información oficial sobre el partido 664034807 en Hattrick

16.09.2020 12:25:00

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 1 - 3 Dinamo Uruk Alineación oficial del equipo 'Dinamo Uruk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 0 - 4 Dinamo Uruk Alineación oficial del equipo 'Dinamo Uruk' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Flavio Jakober sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Salvador Cotoré que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de HANNIBAL Pierpaolo Tedde quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Osip Klinov va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Andri Miraka, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andri Miraka.

Dinamo Uruk

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sami Mynttinen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Giordano Carzana va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Dinamo.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jorge Ampurias va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dinamo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sorin Bănilă, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Dinamo, Jorge Ampurias va fallar un penal al minut 50, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Dinamo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Eraldo Malpezzi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dinamo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Sorin Bănilă va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Yoto Tzekov de Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.