Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663981864

Amistoso (Int., RC) 663981864 Información oficial sobre el partido 663981864 en Hattrick

12.09.2020 14:00:00

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 3 - 5 Grupo Recreativo PC Alineación oficial del equipo 'Grupo Recreativo PC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 0 - 5 Grupo Recreativo PC Alineación oficial del equipo 'Grupo Recreativo PC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8, Jeannot Holtzem va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): HANNIBAL equilibrava la balança al minut 18. En Osip Klinov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Boris Vobořil va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jeannot Holtzem, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guillermo Izquierdo va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HANNIBAL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Matthew Joannou va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeannot Holtzem de HANNIBAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Murua de HANNIBAL es va guanyar la targeta groga merescudament.

Grupo Recreativo PC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de GRPC Hugo Lameira va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jochen Glantschnegg no va poder aturar Fernando Martins Basto de GRPC, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 14 el 1 - 2.
  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 80 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de GRPC. Fausto Redondo el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 96, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rudy Muro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 99 (Gol por el centro): Al minut 99, Rudy Muro va augmentar l'avantatge de GRPC a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Rudy Muro va estar a punt de posar per davant a GRPC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Şemsi Onur va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Rudy Muro de GRPC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 15 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Josué Machado de GRPC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Hugo Lameira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Şemsi Onur va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 60, quan en Hugo Lameira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fernando Martins Basto va enviar un xut des de 40 metres al minut 63, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GRPC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Machupa Musula, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Al minut 101 de partit, Machupa Musula va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.