Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663925446

Promoción 663925446 Información oficial sobre el partido 663925446 en Hattrick

12.09.2020 14:00:00

La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 6 - 2 Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 7 - 0 Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rustidora

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ludwik Maciuszek, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rusti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Gerard Forgan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rusti, un peu providencial d'en François Meslier va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Rusti va augmentar la diferència quan Maximilian Josef Stralendorff no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Daniele Falavigna va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 43 de joc. Mathias Gamblin es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Julian Schachinger va treure un córner llarg cap al segon pal que en François Meslier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 5 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Rusti va aconseguir el 6 - 1 quan Otto Broll va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerard Forgan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Julian Schachinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Melchor Arizmendi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Rusti ho intentava per la dreta per mitjà de François Meslier, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En François Meslier es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gerard Forgan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paulino Mendes Jorge de Rusti va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerard Forgan de Rusti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aljaraque F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Rogelio Ceular va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 1 per a Aljaraque.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats de Aljaraque van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alencastro Albuquerque va anotar el 6 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcelo Zabrodiec, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Erkan Aşkar va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Shani Braun.