Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663874447

Amistoso (Int.) 663874447 Información oficial sobre el partido 663874447 en Hattrick

09.09.2020 12:30:00

Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 4 - 1 Bioule Fc Alineación oficial del equipo 'Bioule Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 8 - 1 Bioule Fc Alineación oficial del equipo 'Bioule Fc' en el partido
Es un cenizo 7.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Plegamans s'avançava en el marcador després que en Vasil Stanchev xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Plegamans van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomeu Sagrera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Plegamans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en César Maestre Salinas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Tomeu Sagrera de Plegamans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Daniel Hortalà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matt Van Mellaert va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Villaverde. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matt Van Mellaert al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomeu Sagrera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Vasil Stanchev, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vasil Stanchev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Bioule Fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tomasz Kiełb va anar directament als peus de Mintesinot Diltata Arsicha que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bioule va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Matthias Weixler es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.