Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663859013

Copa 663859013 Información oficial sobre el partido 663859013 en Hattrick

09.09.2020 12:15:00

kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 9 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 9 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 9.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuellitropos

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergi Monmeneu de kuellitropos aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): kuellitropos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raimundo Rueda Ochoa va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): kuellitropos va aconseguir el 3 - 0 quan Aurelio Gugole va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Maxime Gabel va incrementar l'avantatge de kuellitropos amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a kuellitropos i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 37 minuts de joc. Mentre en Maxime Gabel el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kuellitropos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raimundo Rueda Ochoa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): kuellitropos va augmentar la diferència quan Aurelio Gugole no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Maxime Gabel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a kuellitropos.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Mariano Martínez Pérez va augmentar l'avantatge de kuellitropos a 9 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 58 podia haver acabat en gol, però Ondrej Válkovec va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Mathis de kuellitropos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los melenas c.f.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manu Prado.