Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663794598

Amistoso (Int.) 663794598 Información oficial sobre el partido 663794598 en Hattrick

02.09.2020 12:30:00

Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 0 - 3 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 1 - 1 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Plegamans

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Iván Magraner de Plegamans va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Fulminante Haarentor

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Emilio Granados va demostrar la seva experiència quan al minut 12 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Emilio Granados va augmentar l'avantatge de Fulminante a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Gerret Woltering va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gerret Woltering es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nordwin de Boer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Andreas Almen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damián Zuazo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nordwin de Boer de Fulminante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.