Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663794058

Amistoso (Int., RC) 663794058 Información oficial sobre el partido 663794058 en Hattrick

02.09.2020 12:25:00

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 4 - 5 Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 0 Savatta FBC Alineación oficial del equipo 'Savatta FBC' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cornelio Díaz va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Ali Maumoon va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HANNIBAL.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): HANNIBAL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Osip Klinov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Jean-Claude Willems va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 75 (Ocasión de penalti): HANNIBAL va gaudir d'un penal a favor al minut 75, però el jugador Flavio Jakober va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Vincenzo Tinfena.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Flavio Jakober.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Štefan Hajdúch de HANNIBAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Urko Urruxulegi de HANNIBAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Cotoré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de HANNIBAL Urko Urruxulegi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vincenzo Tinfena. El marcador continuava 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ali Maumoon xutant per a HANNIBAL va fer anar la pilota just on la volia, però Vincenzo Tinfena, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Štefan Hajdúch de HANNIBAL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vincenzo Tinfena en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Flavio Jakober de HANNIBAL va superar Vincenzo Tinfena, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de HANNIBAL Pierpaolo Tedde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vincenzo Tinfena es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de HANNIBAL Jean-Claude Willems no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vincenzo Tinfena es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de HANNIBAL, Enol Egurrola, col·locà la pilota just a les mans d'en Vincenzo Tinfena. El marcador: 4 - 4.

Savatta FBC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lenjore Kusila, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 100 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 100, un contraatac del Savatta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Lenjore Kusila perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Savatta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Petrus Besigheim va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Daniele Sangion de Savatta va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Petrus Besigheim va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Krzysztof Noras de Savatta va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Cesarino Dugo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Savatta.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Savatta, Giovanni Doni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Antonio Bertelli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Savatta.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Vincenzo Tinfena va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.