Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663757238

Amistoso (Int.) 663757238 Información oficial sobre el partido 663757238 en Hattrick

26.08.2020 12:30:00

SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 7 - 0 Sorjon Peikot Alineación oficial del equipo 'Sorjon Peikot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 5 - 0 Sorjon Peikot Alineación oficial del equipo 'Sorjon Peikot' en el partido
Tiene suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQUADRA BIANCA-AZURRA

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Óscar Pretel Marín de BIANCA-AZURRA, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan BIANCA-AZURRA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Efrén Mena des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BIANCA-AZURRA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iulian Stretea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Efrén Mena va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Policarpio Entrala va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 0 al minut 59.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): BIANCA-AZURRA va obtenir un penal al minut 62, que va llançar a la perfecció Francisco Prieto. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Efrén Mena, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a BIANCA-AZURRA.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Ismael Llambrich gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oliver Holmberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Eusebio Caralt, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Policarpio Entrala de BIANCA-AZURRA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Estanislau Guinovart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Oliver Holmberg va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Sorjon Peikot