Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Desperta Ferro (1431040) - H.C. Marratxí (799717) » 663382195: T63/R9

Copa 663382195 Información oficial sobre el partido 663382195 en Hattrick

29.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 9

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 0 - 7 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 0 - 7 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcial Ostolaza de Desperta es va guanyar la targeta groga merescudament.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Marratxí va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Marius-Cosmin Hagi va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Miquel Barceló va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joan Sastre de Marratxí l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lluís Ferrer va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Marratxí va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lluís Ferrer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Francisco Emanuel Soler va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Albert Pons va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Francisco Emanuel Soler, que no va fallar i va marcar el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Adrià Font va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Marratxí quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marius-Cosmin Hagi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Tomeu Parera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ruperto Presa va estar atent i va desviar la pilota a córner.