Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wolfkaiser FC (995065) - Mata CF (125052) » 663382189: T63/R9

Copa 663382189 Información oficial sobre el partido 663382189 en Hattrick

29.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 9

Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido 2 - 5 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido 2 - 0 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wolfkaiser FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Wolfkaiser aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Holger Heidenstein va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Als 62 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Wolfkaiser va acabar amb la pilota als peus de Camil Candrix que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Ramon Jesús Masia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Holger Heidenstein va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Alessandro Jerry de Wolfkaiser va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauricio Guntín de Wolfkaiser va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mata CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Janusz Augustynek va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Mata amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Alkis Dris, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 44 pels visitants. En Klaus-Ulrich Wackerbarth va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Janusz Augustynek va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Apostolos Kampouridis va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marian Wachulec la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Mata van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Adrian-Ştefan Gherlan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.