Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Kreps Team (1599080) - H.C. Marratxí (799717) » 663222384: T63/R7

Copa 663222384 Información oficial sobre el partido 663222384 en Hattrick

15.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 7

New Kreps Team Alineación oficial del equipo 'New Kreps Team' en el partido 6 - 7 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Kreps Team Alineación oficial del equipo 'New Kreps Team' en el partido 2 - 0 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene mucha potra 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Kreps Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Dölf Mickoleit facilitava les coses al Kreps amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mees Van Muylder de Kreps va aconseguir igualar el partit al minut 74, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Reinfried Poesneck va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Serra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Otto Reiff va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Dölf Mickoleit va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Kreps va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joshua Springfield en un 1 contra 1 amb el porter Rafa Moyà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Otto Noresson va rebre molts aplaudiments. Al minut 53 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Kreps per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Otto Reiff, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Kreps va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reinfried Poesneck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafa Moyà.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dölf Mickoleit va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Palli á Løðhamri, el jugador de Kreps va ser expulsat al minut 20.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marek Bajek va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): A en Otto Noresson de Kreps li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Ryan van der Sar posant el 5 - 4 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kreps Ramón Murube va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Rati Lashkhi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Kreps.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Reinfried Poesneck, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ryan van der Sar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kreps i 6 - 7 al marcador.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Joan Sastre va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Marratxí i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Marius-Cosmin Hagi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Marratxí.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tomeu Parera de Marratxí va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marratxí, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Joan Sastre va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Marratxí Marius-Cosmin Hagi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marek Bajek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Marratxí, Ryan van der Sar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pier Luigi Maldini de Marratxí, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marek Bajek en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Miquel Barceló va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Marratxí a la tanda de penals: 6 - 7!