Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GALEUSKA (1436078) - Mata CF (125052) » 663222378: T63/R7

Copa 663222378 Información oficial sobre el partido 663222378 en Hattrick

15.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 7

GALEUSKA Alineación oficial del equipo 'GALEUSKA' en el partido 1 - 5 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GALEUSKA Alineación oficial del equipo 'GALEUSKA' en el partido 2 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GALEUSKA

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sigismundas Deduras de GALE va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Wellington Maldonado va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 81 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Viktor Maczó de GALE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Sigismundas Deduras de GALE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bilal Zekri.

Mata CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Dik Knetemann va demostrar la seva experiència quan al minut 14 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Stipe Letina va pentinar un córner cap al segon pal que Janusz Augustynek va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 貴彬 (Takaaki) 三浦 (Miura) de Mata l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 71 de partit.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Arnošt Król encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Dik Knetemann anotar per a Mata el 1 - 4. Millor no veure'n la repetició.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Janusz Augustynek va augmentar l'avantatge de Mata a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Mik Strojinc va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dik Knetemann, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dik Knetemann va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Janusz Augustynek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Janusz Augustynek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Klaus-Ulrich Wackerbarth va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mata va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dik Knetemann, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian-Ştefan Gherlan de Mata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.