Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Great White (485784) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 663222360: T63/R7

Copa 663222360 Información oficial sobre el partido 663222360 en Hattrick

15.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 7

Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido 1 - 4 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido 0 - 1 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,9 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Great White

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Great per la dreta va donar com a resultat un gol de Bogusław Cybula al minut 68 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Great van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Tae-Yoon Kwon va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Tae-Yoon Kwon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Great sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dietrich Schnaitt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Dandy de Tazmania 2

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Elano Cebericha de Tazmania va fer un bon esprint per escapar-se de Florin Dumbrăvean i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Passaven 34 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En José Montilla va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 187 Minuto 47 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Tazmania va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 47 va arribar el 0 - 3 quan en José Montilla va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del Tazmania va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Harry Espinoza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Pekka Kivihuhta ja els havia advertit que el porter contrari, en Józef Wałąs, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Fernández de Tazmania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.