Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663194483

Amistoso (Int.) 663194483 Información oficial sobre el partido 663194483 en Hattrick

08.07.2020 12:30:00

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 8 - 1 trpeda zabrze Alineación oficial del equipo 'trpeda zabrze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 9 - 0 trpeda zabrze Alineación oficial del equipo 'trpeda zabrze' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Malaka-IV va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Vivien Brule va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): En José Ricardo Creus encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Eduardo Angulo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Malaka-IV i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 42 minuts de joc. Mentre en Jan Tywoniuk el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Malaka-IV a 4 - 1. Les Feerey va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vivien Brule va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Jorge Guraya de Malaka-IV va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Pelayo Urreche va incrementar l'avantatge de Malaka-IV amb el 7 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 8 - 1 va pujar al marcador quan Malaka-IV va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pedro Suñer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jorge Guraya va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Guraya va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Malaka-IV van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Suñer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

trpeda zabrze

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors de trpeda no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ferdynand Bołtryk va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.