Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663181686

Amistoso 663181686 Información oficial sobre el partido 663181686 en Hattrick

08.07.2020 12:05:00

U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido 1 - 3 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido 0 - 2 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Clot

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 44 minuts, Alberto Sierra Urquijo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Javier Camalva va deixar a Gøran Lagesen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de U.E. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Eume va sortir desviat a la dreta de la porteria.

CHEPARDAL CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): CHEPARDAL van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 54, quan Mustafa Sonad va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anton Bieglmaier, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al CHEPARDAL per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 58. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ginés Espartero. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ginés Espartero, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gøran Lagesen de CHEPARDAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.