Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663149051

Amistoso 663149051 Información oficial sobre el partido 663149051 en Hattrick

08.07.2020 12:05:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 3 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 3 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serrejón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Delmiro Salazar Cabrera va sortir per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Antony Blanchfield va fer una magnífica aturada al minut 42, tot i el bon llançament de falta de Dwight Bayetakos.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Serrejón van sortir al contraatac al minut 90, però Delmiro Salazar Cabrera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lodirreal

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 9 i semblava que Lodirreal desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Emilien Van De Walle va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Ignacio Aspiazu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 2 per a Lodirreal.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Roey Forman, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lodirreal quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Emilien Van De Walle va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gaudenz Ulmer al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Bernhold Kannhäußer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Emiliano De la Sierra, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigino Arcone de Lodirreal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.