Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663137479

Copa 663137479 Información oficial sobre el partido 663137479 en Hattrick

08.07.2020 12:30:00

Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 1 - 3 Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 1 - 2 Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castillonroy Rangers

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alevosia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Franco Canti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Castillonroy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castillonroy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Richter va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martzelo Atxaran.

Alevosia

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Malik Ahmed Kordy donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Johan Padilla va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Alevosia.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Alevosia l'avantatge per 1 - 3. Txomin Lakidiola en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Alevosia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pierre Jentsch va desviar el xut final de Oussama Berrada després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Aldo Lancellotti va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pol Provencio, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Johan Padilla de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Barry Rudman de Alevosia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.