Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Baix Girona (798343) - Skilat C.F. (1431325) » 663137062: T63/R6

Copa 663137062 Información oficial sobre el partido 663137062 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido 1 - 0 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido 0 - 1 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arte Muerto

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el Muerto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ferhat Diribaş, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Gleik Ruíz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Muerto van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fridrich Lüdimõis va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Arve Le va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Muerto, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Humberto Totilaitis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Muerto van sortir al contraatac al minut 82, però Fridrich Lüdimõis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gleik Ruíz de Muerto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Skilat C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Skl sortien al contraatac. La falta llançada per Erno Grundström va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gregory Baker de Skl es va guanyar la targeta groga merescudament.