Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Física L (1432190) - Ud Ibizaa (795282) » 663137052: T63/R6

Copa 663137052 Información oficial sobre el partido 663137052 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 5 - 2 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 3 - 0 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Física L

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Werner Schlattmann ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Física es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Física va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Portoneria progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Ebrar va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): El David Portoneria va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Física. 4-1.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Luis de Santos va augmentar la diferència de Física a 5 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Werner Schlattmann de Física gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juli Barrufau va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Luis de Santos, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Werner Schlattmann de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erkan Aşkar al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Werner Schlattmann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Al minut 56, Luis de Santos gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Portoneria de Física la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Rustidora

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de Rusti va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julian Schachinger va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Almar te Brömmelstroet de Rusti va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones