Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tu Madre C.F. (49049) - F.C. Benavente (314420) » 663137021: T63/R6

Copa 663137021 Información oficial sobre el partido 663137021 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 4 F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 1 F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Trevor Cachia Zammit! Un inimaginable dribbling sobre Arthur Anderson va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a MADRE.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): MADRE va aconseguir el 2 - 0 quan Pablo Calella va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Janq’u Errázuriz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MADRE empatava el partit, 3 a 3, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Giampietro Gerosa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 7, però una magnífica aturada de Eduardo Chell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Dámaso Comiáns va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): MADRE va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Caleb Fifield va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

F.C. Benavente

Goles Goles

  • 150 Minuto 35 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 35 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Antonio Beltrán Villalva, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Arno Botterweg va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 50.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Rodríguez Majo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Benavente es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Khaidu Jebtsundamba es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giampietro Gerosa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arno Botterweg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Arno Botterweg ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Benavente va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Arno Botterweg va quedar-se sol davant el porter Fructuoso Monferrato, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Luis Isundegui va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fructuoso Monferrato, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.