Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getazulón (795973) - Academia de Fútbol Alcobendas (802077) » 663136992: T63/R6

Copa 663136992 Información oficial sobre el partido 663136992 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 2 - 8 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 0 - 3 Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getazulón

Goles Goles

  • 103 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Getazulón per la dreta va donar com a resultat un gol de Antony Mazzini al minut 26 que reduïa la distància a 1 - 4.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Getazulón va reduir el marcador al minut 71 a 2 - 6 quan José Sánchez Lozano va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antony Mazzini de Getazulón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Alberto Armada va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Viggo Skovhus va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sporting6D, Bekter Gombo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Abdelhakim Bajini va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 15.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 17, Sporting6D va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Camero.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Miguel Camero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting6D van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xander de Melker va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Sporting6D l'avantatge per 1 - 6. Miguel Camero en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Abdelhakim Bajini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sporting6D, un peu providencial d'en Miguel Camero va situar el 2-7 al panell digital.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 83 pels visitants. En Marco Adam va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xander de Melker. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Xander de Melker va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Viggo Skovhus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artús Redó després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Quique Turpín va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Xander de Melker de Sporting6D va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.