Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pelugano (773348) - Moyatzo Braves (993893) » 663136890: T63/R6

Copa 663136890 Información oficial sobre el partido 663136890 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido 2 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido 3 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelugano

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Petri Kytönen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Abdul-Salam Bahbahani encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Petri Kytönen només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 21 minuts, en Juan Villanueva no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Federico Pizarro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Samir Galal El Din ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Federico Pizarro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Villanueva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Juan Villanueva gairebé va marcar per a pelugano des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Moyatzo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antoni de Ferrater.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ramón Fuenmayor quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrico Menabue, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Calixto Lucio-Villegas va xutar magistralment una falta al minut 42 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antoni de Ferrater quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.