Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Dragones del Bierzo (118691) - Juventud Europea (314622) » 663136838: T63/R6

Copa 663136838 Información oficial sobre el partido 663136838 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 1 - 2 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 1 - 3 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hans-Peter Tornfeldt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): DRABI van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Galen Ralph-Allen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Harald Lauritzen va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Víctor Vázquez quasi dona a DRABI l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jordi Magraner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): DRABI va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Harald Lauritzen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): DRABI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Steffen Schwarzinger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Magraner de DRABI es va emportar una amonestació al minut 115 per provocar un rival.

Juventud Europea

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Juventud van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 49, quan Isaac Chust va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 117 (Gol de contra por el centro): Silveri Calderó va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Juventud, al minut 117. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adrián Amigo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 35 la va desaprofitar Francisco Elguero de Juventud, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 47, en un 1 contra 1 amb el porter, però Xavi Domènech va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Calum Jones des de l'esquerra.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): Francisco Elguero va xutar magistralment una falta al minut 65 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Francisco Elguero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xavi Domènech, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Es duien 111 minuts de partit jugats quan Fernando Puche García va estar a punt de posar per davant a Juventud amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xavi Domènech va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benjamin Duparc ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Ramón Carrión de Juventud va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Elguero de Juventud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.