Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUENLAMANIA (1582152) - La Quinta Del Yogurt (1599000) » 663136831: T63/R6

Copa 663136831 Información oficial sobre el partido 663136831 en Hattrick

08.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 6

FUENLAMANIA Alineación oficial del equipo 'FUENLAMANIA' en el partido 3 - 2 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FUENLAMANIA Alineación oficial del equipo 'FUENLAMANIA' en el partido 1 - 2 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,2 % 51,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUENLAMANIA

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que FUENLAMANIA desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Cătălin Gherăsoiu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Christian Ferreira va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 13.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): Després de 74 minuts el FUENLAMANIA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Jeremy van Berkel sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FUENLAMANIA, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Javier Sánchez Zorrilla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Yasha Dian de La Quinta va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Álvaro Cuence, que no va perdonar.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): La Quinta van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Álvaro Cuence va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 20, quan un error defensiu va deixar Freddy Sepúlveda completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del La Quinta va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Freddy Sepúlveda no va poder controlar.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El La Quinta creava perill des de la dreta al minut 31, però en Benjamin Laugel, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Oscar 'El Brujo' Acquaye desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Danishpan 'El Kazajo' Ayekeshov sol davant la porteria al minut 50, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pelayo 'Eslabón Perdido' Suecia quasi aconsegueix empatar per La Quinta al minut 79, però Benjamin Laugel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.