Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663124734

Copa 663124734 Información oficial sobre el partido 663124734 en Hattrick

07.07.2020 21:15:00

Schmuck Alineación oficial del equipo 'Schmuck' en el partido 3 - 0 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Schmuck Alineación oficial del equipo 'Schmuck' en el partido 3 - 1 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schmuck

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Schmuck Helmut Wagrainäcker va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Paolo Boneccher va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Schmuck pel centre va donar un gran resultat: el gol de Helmut Wagrainäcker va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Schmuck va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mike Peacock, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Schmuck va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arne Arps ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Arne Arps del Schmuck ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Schmuck va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christopher Wanyancha, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Juan Alvarez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mislav Topić.

"Miron Spurs"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): El Mironus va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Paolo Boneccher la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Georgi Georgiev de Mironus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valentin Yanev de Mironus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.