Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663100983

Amistoso (Int.) 663100983 Información oficial sobre el partido 663100983 en Hattrick

01.07.2020 12:30:00

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 5 - 1 FC DrokZ Alineación oficial del equipo 'FC DrokZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 4 - 0 FC DrokZ Alineación oficial del equipo 'FC DrokZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Jorge Guraya va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Eduardo Angulo, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jan Tywoniuk llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Suñer va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): El Carlos Olmo Cañas va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Malaka-IV. 4-1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Malaka-IV pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pelayo Urreche va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Pelayo Urreche va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malaka-IV se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jakub Majerczak al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Martín Emilio Monsalve va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlos Olmo Cañas per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jakub Majerczak va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Les Feerey va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Jorge Guraya de Malaka-IV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC DrokZ

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kurt Johnsen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitchell Carmelia de DrokZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Dorian Pacco de DrokZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.