Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 663042990

Copa 663042990 Información oficial sobre el partido 663042990 en Hattrick

01.07.2020 12:45:00

Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido 2 - 0 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido 4 - 0 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormbringer CD

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Stormbringer contenien la respiració mentre en Durijesh Bharadwaj s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stormbringer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Ferrero va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 简 (Jian) 弘龙 (Honglong) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Durijesh Bharadwaj de Stormbringer gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jordi Puchades? Un error clamorós seu va donar a Dwight Bayetakos una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Ferrero per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emiliano De la Sierra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, 简 (Jian) 弘龙 (Honglong) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emiliano De la Sierra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ion Iancu de Stormbringer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Serrejón

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Serrejón van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Víctor Ferrer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.