Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madreñas United (48062) - F.C. TATOGORRI (436929) » 663041654: T63/R5

Copa 663041654 Información oficial sobre el partido 663041654 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 2 - 3 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 3 - 1 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreñas United

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Jorge Sáinz va arribar a Armando Moniz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va proporcionar un lliure directe al Madreñas. August Kroon va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 12, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En August Kroon sempre els tira per la dreta i en Marcello Robecchi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Giorgio Gui de Madreñas va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Madreñas Armando Moniz quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armando Moniz va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Marcello Robecchi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Madreñas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Robledo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Giorgio Gui quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Moniz de Madreñas es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

F.C. TATOGORRI

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Trương Lê Phúc Anh va anar directament als peus de Quirze Aymerich que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Quirze Aymerich va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a TATOGORRI.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Alfonso Sáez va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 83. 2 - 3 per a TATOGORRI.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Timo Pikki va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Trương Lê Phúc Anh va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lleonard Puigjané, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de Lleonard Puigjané, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tommaso Micozzi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.