Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

genaro-rizquez (1437069) - Alevosia (1337849) » 663041637: T63/R5

Copa 663041637 Información oficial sobre el partido 663041637 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 3 - 2 Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 4 - 2 Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

genaro-rizquez

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Gernot Elmenreich s'emportà una gran ovació del públic local al minut 72, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a genaro-rizquez va ser James Weasley.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yudthakarn Haetrakul va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Sturla Trondsen hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): James Weasley de genaro-rizquez va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Yudthakarn Haetrakul de genaro-rizquez anava molt fort i col·locat però Felipe Virgos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de genaro-rizquez, Sturla Trondsen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): James Weasley de genaro-rizquez va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de genaro-rizquez Max José Sá va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de genaro-rizquez Kazimierz Cichowski va intentar enganyar Felipe Virgos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.

Alevosia

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Txomin Lakidiola va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 99 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aldo Lancellotti sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nicolás Iturrao que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Txomin Lakidiola gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Aldo Lancellotti va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 270 Minuto 100 (Ocasión de falta): El Alevosia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 100 amb un llançament de falta perillós. En Aldo Lancellotti però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Txomin Lakidiola va xutar fora per a Alevosia, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Alevosia, Aman Henríquez, col·locà la pilota just a les mans d'en Kazimierz Cichowski. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Johan Padilla, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kazimierz Cichowski va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Alevosia i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alevosia Eloy Hansen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kazimierz Cichowski. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Barry Rudman de Alevosia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.