Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indargorri (1461001) - Vamonos de Pesca F.C. (779051) » 663041513: T63/R5

Copa 663041513 Información oficial sobre el partido 663041513 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Indargorri Alineación oficial del equipo 'Indargorri' en el partido 4 - 6 Vamonos de Pesca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vamonos de Pesca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Indargorri Alineación oficial del equipo 'Indargorri' en el partido 3 - 2 Vamonos de Pesca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vamonos de Pesca F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indargorri

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Manuel Lapeira Lizarra, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Indargorri se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Indargorri va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 于 (Yu) 力慈 (Lici) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Justus Borgh va augmentar l'avantatge de Indargorri a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mickaël Accart va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Marek Szczepski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En 于 (Yu) 力慈 (Lici) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 94 per blocar una centrada d'en Justus Borgh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Indargorri.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 于 (Yu) 力慈 (Lici)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fausto Cuttaia de Indargorri anava molt fort i col·locat però Bennedict Ndungu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Indargorri 張 (Zhang) 京力 (Jingli) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bennedict Ndungu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Indargorri Pyry Jokitie va intentar enganyar Bennedict Ndungu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mickaël Accart xutant per a Indargorri va fer anar la pilota just on la volia, però Bennedict Ndungu, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Vamonos de Pesca F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Fabian Naderer de Vamonos va marcar de penal l'empat al minut 28.
  • 154 Minuto 57 (Gol de penalti): Vamonos va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Fabian Naderer.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts 杨 (Yang) 超邦 (Chaobang) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bülent Güldal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Raniero Galvan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ludo Averdonk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 100 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vamonos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Madruga Martín de Vamonos es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vamonos, Fabian Naderer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En 杨 (Yang) 超邦 (Chaobang) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Vamonos.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Bennedict Ndungu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.