Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Santiago (487879) - TrinitatVella SASMacros (993594) » 663041271: T63/R5

Copa 663041271 Información oficial sobre el partido 663041271 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 1 - 4 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 1 - 2 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Santiago el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Naeim Ansarifard va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Fernando Nogueira de Santiago va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Enrico Oltramonti al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amb 43 minuts disputats, Naeim Ansarifard gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jarvis Young va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Fernando Nogueira va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Naeim Ansarifard, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Santiago per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gaoussou Gali, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Santiago va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fernando Nogueira va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

TrinitatVella SASMacros

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Barnabás Rácz va pentinar un córner cap al segon pal que Stéphane Biville va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 49, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gábor Szabó es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 59 minuts de joc, Milić Čelebić, corrent com un esperitat, superà primer Gaoussou Gali per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gilelis Kedas de TVSM l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Gábor Szabó, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TVSM va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gábor Szabó va fer una magnífica centrada, però la rematada de Milić Čelebić va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Pogorzelski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): TVSM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gianluca Carlo Mina va desviar el xut final de Tomasz Pogorzelski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 67 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stéphane Biville va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tomasz Pogorzelski, el jugador de TVSM va ser expulsat al minut 79.