Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Julià (992906) - COLLA-AERIA (31041) » 663041233: T63/R5

Copa 663041233 Información oficial sobre el partido 663041233 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 2 - 3 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 0 - 1 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Julià

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jesús Ramos Brugarolas, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a SJ.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Ásfinnur Akraberg Poulsen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a SJ.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de SJ, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ásfinnur Akraberg Poulsen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaume Tuneu de SJ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joeri van Burik de SJ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 187 Minuto 22 (Gol tiro lejano): En Andy Pechtold conduïa pel cercle central i, veient a en Bartłomiej Ciężadło desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): L'entrenador del COLLA va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 37 va arribar el 0 - 2 quan en Erni Schwegler va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Andy Pechtold va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Andy Pechtold ja els havia advertit que el porter contrari, en Marek Hirschhausen, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 75 per Andy Pechtold va anar a parar a la creueta.