Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAT-DPF (777757) - Juventud Europea (314622) » 663041209: T63/R5

Copa 663041209 Información oficial sobre el partido 663041209 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido 0 - 9 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido 0 - 6 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAT-DPF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CAT-DPF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paul-Otto Schleichert va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Radosław Kaproń de CAT-DPF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Coşar de CAT-DPF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Juventud Europea

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Isaac Chust donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Endre Szakadáti era molt més ràpid que el defensa Domenik Haslberger. Al minut 23, el jugador de Juventud va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Juventud va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Endre Szakadáti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): 萬 (Man) 京威 (Jingwei) de Juventud va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Juventud va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Endre Szakadáti.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ioannis Kapiris va augmentar l'avantatge de Juventud a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Ramón Carrión entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Juventud, un peu providencial d'en Ioannis Kapiris va situar el 0-7 al panell digital.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Juventud per augmentar la diferència al marcador a 0 - 8 al minut 55. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sascha Ströhlein. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): 萬 (Man) 京威 (Jingwei) va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 9 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Sascha Ströhlein quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesus Martins, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Calum Jones va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Endre Szakadáti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Juventud va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silveri Calderó.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Carrión de Juventud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.