Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCEDAD FEMENINA (774974) - Eargasm (995655) » 663041208: T63/R5

Copa 663041208 Información oficial sobre el partido 663041208 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 1 - 4 Eargasm Alineación oficial del equipo 'Eargasm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 0 - 2 Eargasm Alineación oficial del equipo 'Eargasm' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

susitocobisero

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adolfo Ochoa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. susitocobisero empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.

Eargasm

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ekow Appau rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Hüseyin Akkan, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Eargasm va ser finalitzada des de l'esquerra per Benjamín Kašprík al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Ekow Appau de Eargasm va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Kent Flindt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 4 per a Eargasm.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Anatoliy Matusevich va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Porte, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Kent Flindt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ekow Appau de Eargasm, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ekow Appau després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Porte va poder desviar-lo a córner.