Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 662919034

Copa 662919034 Información oficial sobre el partido 662919034 en Hattrick

24.06.2020 12:45:00

FC Flamenkos Alineación oficial del equipo 'FC Flamenkos' en el partido 0 - 4 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Flamenkos Alineación oficial del equipo 'FC Flamenkos' en el partido 0 - 1 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Flamenkos

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en David Vicastillo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José María Zumel el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Flamenkos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Josep Maria Mialet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mohamed Bayrem va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del HANNIBAL, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Boris Vobořil va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, HANNIBAL va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mohamed Bayrem.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al HANNIBAL per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Boris Vobořil. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Salvador Cotoré de HANNIBAL va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohamed Bayrem de HANNIBAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.