Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 662918204

Copa 662918204 Información oficial sobre el partido 662918204 en Hattrick

24.06.2020 12:30:00

TIERRA Alineación oficial del equipo 'TIERRA' en el partido 1 - 3 Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TIERRA Alineación oficial del equipo 'TIERRA' en el partido 0 - 1 Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TIERRA

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Agustín Villavedón va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Jimeno Hermosa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Olav Meinecke. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Juancho Rueda Mañeru de TIER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Santiago Forever

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TIER. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Celayeta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Santiago es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 31.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Lander Vanhaelst entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Santiago, un peu providencial d'en Arnaud Lambard va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Tyrone Davy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Santiago va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Velasco Manrique va desviar el xut final de Lander Vanhaelst després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Santiago va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Alfredo Celayeta va quedar-se sol davant el porter Miguel Velasco Manrique, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Santiago quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lander Vanhaelst va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Anselmo Cino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miguel Velasco Manrique va estar atent i va desviar la pilota a córner.